Bedrijfsgegevens

Binnen elke onderneming worden er op diverse afdelingen bedrijfsgegevens opgeslagen. De manier waarop er met deze bedrijfsgegevens wordt omgegaan, heeft invloed op de complete organisatie. 

In de afgelopen jaren zijn ondernemingen gaan inzien dat deze informatie belangrijk is voor de bedrijfsvoering. Niet alleen kunnen de bedrijfsgegevens zorgen voor een bepaalde efficiency, ook hebben commerciële activiteiten voordeel van een goede informatievoorziening.  

Business Intelligence

Business Intelligence (BI) kan gezien worden als een bepaalde manier van denken. Het staat voor het verzamelen van gegevens binnen de eigen organisatie om deze vervolgens om te zetten in informatie die gebruikt kan worden om de bedrijfsprocessen beter aan te sturen.

INteresse

Bent u benieuwd of u nog beter gebruik kan maken van uw bedrijfsgegevens?

De professionals van Schakel Consultants zijn breed opgeleid en hebben ervaring met dergelijke vraagstukken. Zij kunnen u een indicatie geven van de (verbeter)mogelijkheden binnen uw organisatie.

Neem contact met ons op en maak gebruik van ons gratis intakegesprek.

Voor wie is Business INtelligence

Het doel van Business Intelligence is om competitief voordeel te creëren en organisaties slimmer te laten werken. 

Terwijl vroeger de Business Intelligence oplossingen groot en duur waren, is het tegenwoordig ook mogelijk voor kleine(re) bedrijven om hier gebruik van te maken.


Voordelen Business INtelligence

Betere beslissingen > BI levert meer inzicht in de bedrijfsdata wat ten goede komt aan het besluitvormingsproces.

Efficiëntie > BI stroomlijnt interne bedrijfsprocessen waardoor kosten worden verlaagd en productiviteit wordt verhoogd.

Voortgang > BI geeft de mogelijkheid om grafisch een duidelijk beeld te geven van de vastgestelde KPI’s ten opzichte van de actuele voortgang.

Nieuwe inzichten > Door gebruik te maken van BI ontstaat de mogelijkheid om gegevens te koppelen waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Concurrentievoordeel > BI levert concurrentievoordeel op.